TV-sztárok

Három férfi vigyáz Liptai Claudiára

Liptai Claudia terhessége így vagy úgy, de mindkét adásban szóba került eddig a Sztárban sztár idei évadában. Többnyire amúgy éppen ő hozza szóba és a második adásban ebből kisebb bohózat kerekedett.

Csak hogy értsük, miért is posztolta Liptai Claudia a lenti képet, ugorjunk a Sztárban sztár adás elejére, ahol is a várandós sztár megjegyezte: “Nagyon jól érzem magam a műsorban, annyira boldog vagyok, mert jó emberek vesznek körbe. Tudom, hogy nem rugdosnátok le a lépcsőn, ha tényleg elkezdenék itt szülni, hanem segítenétek. Mondjuk, sosem segítettetek le a lépcsőn, csak az András, ti rögtön rohantatok ki” – mutatott a másik két zsűritagra, Bereczki Zoltán és Majka pedig kikérte magának, és felidézték, milyen udvariasak is voltak. 

Három férfi vigyáz Liptai Claudiára
Három férfi vigyáz Liptai Claudiára

Hajós András is jókat viccelődött azzal, hogy neki a Sztárban sztárban tulajdonképpen egyetlen célja, hogy Liptai Claudiát szolgálja. Végül odáig jutott a történet, hogy Bereczki felajánlotta, levezeti a szülést is Clauduiának, ha arról van szó.

“A lépcsőn nem segítünk le továbbra sem” – zárta le Bereczki Zoltán a sztorit.
Ezek után, már sokkal jobban érthető a várandós Liptai Claudia posztja.

A legjobb kezekben!!! #sztarbansztar @bereczkizoltan @majesz187

@liptaiclaudia által közzétett fénykép,

A korábbi adás során pedig ez a kép készült a zsűriről, amit Majka osztott meg. Látszik, hogy jól elvannak ők adásidőn kívül is. 

Zsűri

Peter Majoros (@majesz187) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top