TV-sztárok

Új magyar sorozat indul az RTL Klubon

Udvaros Dorottya, Csuja Imre és Szabó Győző is szerepel majd az új sorozatban, mely jövőre kerül képernyőre az RTL Klubon.

Az RTL Klub bővíti hazai gyártású és fejlesztésű sorozatainak palettáját a A mi kis falunk című filmsorozattal. Az új sorozat rendezője az Üvegtigris filmeket is jegyző Kapitány Iván, aki a Válótársak második évadának producere is volt. Az operatőr B. Marton Frigyes, míg a gyártásért a sorozatok fejlesztésében élen járó, Hámori Barbara vezette ContentLAB and Factory felel.

Új, magyar sorozat indul az RTL Klubon
Fotó: RTL

A sorozat egy kis falu mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, mint egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy rezignált körzeti orvos és egy playboy fociedző.

Csuja Imre a polgármester, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármester-jelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozi és Bata Éva is látható lesz a sorozatban.

A forgatás már zajlik, a sorozat premierje 2017-ben lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top