TV-sztárok

Folyóba fulladt a legnépszerűbb brazil sorozatsztár

A brazilok legkedveltebb sorozatsztárja éppen legújabb filmét forgatta, amikor a forgatást követően úszni ment. Vele tartó kolléganője segítségért kiáltott, de senki sem törődött velük, mert a környékbeliek azt hitték, még tart a felvétel.

Tévésorozata forgatása alatt fulladt vízbe a legnépszerűbb brazil sorozatszár, Domingos Montagner. Az 54 éves tévésztár főszerepet játszott a Velho Chico című szappanoperában, melynek címe a Sao Francisco nevű folyóra utal. A színész egyik kolléganőjével a napi forgatást követően úszni ment a folyóba, a férfit elragadta az erős sodrás, és már nem tudták az életét megmenteni.

A színésznő segítségért kiáltott, a helybeliek mégsem siettek a bajba jutott férfi kimentésére, mert azt hitték, egyik jelenetének felvétele folyik éppen. A hatóságok szerint nem sokat lehetett volna tenni a sorozatszínész megmentéséért. Épp olyan helyet választottak az úszáshoz, amelyik a legveszélyesebb terület Caninde városában, még a helyiek is messze elkerülik.

A baleset után néhány órával a vízi mentők több mint háromszáz méterre találták meg Montagner holttestét attól a helytől, ahol elmerült és meghalt.

A brazilok legnépszerűbb színésze, Domingos Montagner Sao Paulóban született, cirkuszban lépett fel, mielőtt sorozatsztár lett. Tizennégy éve élt házasságban Luciana Lima színésznővel, három gyermekük született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top