TV-sztárok

Megműtötték Détár Enikőt

Détár Enikő először kétségbe esett, amikor megtudta, hogy műteni kell, de a szűnni nem akaró fájdalom miatt mégis beleegyezett. Jól tette.

Détár Enikőnek levált egy porc a térdében, ami komoly fájdalommal járt. Először nagyon elkeseredett, amikor megtudta, hogy meg kell műteni, de szerencsére hamar túl volt az operáción.

“Olyan sok munkám van! Nem mehetek táppénzre, nem lábadozhatok hetekig” – reagált először, de szerencsére minden jóra fordult. “Augusztus 28-án még játszottam, 30-án Tatán megműtöttek. A doktor úr megnyugtatott, hogy sportolók is átesnek ilyen beavatkozáson, és nem sokkal utána már edzenek” – mesélte a színésznő. “Annyira jól sikerült a műtét! Minimális fájdalom maradt csak, elviselhető. Úgy két és fél hete műtöttek, és nagyon gyorsan sikerült regenerálódni. Jó, nem megyek mountain bike-kal fel a hegyre, de a fellépések nem okoznak gondot” – mondta el a Borsnak Détár Enikő, aki  a műtét másnapján már vezetni is tudott.

Forrás: facebook.com/DetarEnikoHivatalosOldala
Forrás: facebook.com/DetarEnikoHivatalosOldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top