TV-sztárok

Forr a levegő Kelemen Anna és Cooky között

Kelemen Anna és Cooky közel kerültek egymáshoz az Ezek megőrültek forgatásán. Most elárulták, mi van köztük...

Kelemen Anna és Cooky úgy érzi, mintha ezer éve ismernék egymást, pedig csak a TV2 Ezek megőrültek! című műsorának forgatásán találkoztak. Pusziszkodnak és kézen fogva sétálgatnak, mintha gyengéd szálak fűznék őket egymáshoz…

Cookyra sikerült hatnom a nőiességemmel, de nem történt csók, az csak egy kacér puszi volt. Az pedig, hogy kézen fogva sétáltunk, nos, arra nem tudok mit mondani, így alakult a helyzet. Furcsa kémia van köztünk, talán ha egyszer beszéltünk pár éve telefonon, de nem találkoztunk, mégis egyből megtaláltuk a közös hangot. Olyan rokonszenvet éreztem iránta, ami nálam ritka, hiszen elég zárkózott típus vagyok. Amúgy a páromat sem zavarta, hogy megpusziltam Coo­kyt” – mondta a Blikknek Kelemen Anna.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Annával nem ismertük egymást a műsor előtt, ám most már nyugodtan mondhatom, hogy barátok lettünk, a forgatás óta is tartjuk a kapcsolatot, találkoztunk azóta, sőt SMS-ezni is szoktunk. Tegnapelőtt ünnepeltem a születésnapomat, Anna írt pár kedves üzenetet, ez igazán jólesett. Ő egy nagyon okos, humoros, csinos nő, hiszem, hogy van barátság férfi és nő között. Nem fogadtam vakságot, megnéztem, hogy milyen szexi Anna, és valóban közel kerültünk egymáshoz a forgatás alatt”” – mondta a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top