TV-sztárok

Újabb szex a Való Világban: Tivy és Zseraldin nem bírtak magukkal

Egyre több a szex a Való Világ 8-ban. Lóri és Dina után most Zseraldin és Tivy sem bírt magával. De vajon mit szól ehhez a fiú barátnője?

Újabb szerelem van kibontakozóban a ­ValóVilág Powered by Big Brother villájában? Egy biztos, VV Tivy és VV Zseraldin nem bírtak magukkal, és bebújtak a takaró alá. Így már nem csak VV Dina és VV Lóri szexel a villában. Vajon mi lehet a háttérben? Taktika vagy valós vonzalom? Úgy tűnik, a két ­fiatal kapcsolata nemcsak az alkohol hatása alatt működik, Zseraldin Tivyt választotta a gyereknevelési feladathoz apukának.

Kép: RTL Klub
Kép: RTL Klub

Hogy mit szól a bent történtekhez VV Tivy barátnője? “Zseri részéről ez taktika. Legszívesebben küldenék neki egy videót, hogy kapjon a fejéhez az uraság, hiányos öltözékben emlékeztetném rá, hogy mit veszít, ha továbbra is Zserikével kavar. Én úgy láttam, nem volt köztük vibrálás. Remélem, hogy megbánja, amit tett, ám ha ennek lesz folytatása, akkor én fogok búcsút mondani neki…” – mondta Blikknek Tiv Tivy barátnője, Brigi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top