TV-sztárok

Peller Anna ébresztőjétől kiesel az ágyból

Vannak azok az emberek, akik már reggel parádés formában vannak, és a lendületüket átadnák másoknak is...

Peller Annáék eddig elég jól teljesítenek a Nyerő Párosban, és róluk mondható el leginkább, hogy egyszerűen csak jól akarják érezni magukat. Nem keverednek konfliktusok, nem klikkesednek, és nem látszik az sem, hogy taktikáznának.

Még az is jól sül el, hogy mindenkit kivertek az ágyból reggel – ahogy ez majd a mai adásból kiderül. Anna és férje, Lukács Miklós, avagy a villa Mikikéje ugyanis harmonikaszóval keltette fel a többieket, mindenkinek személyre szóló dalt énekeltek. Valkó Eszter és Péter rögtön táncra is perdült.

“Kitaláltuk, jó lesz, ha reggel vidám harmonikaszóra ébrednének a társaink, és mindenkinek személyre szabott ébresztőt gyártottunk” – mondta Peller Anna, aki a sírástól a bohóckodásig már sok oldalát megmutatta a Nyerő Párosban.

Peller Anna ébresztőjétől kiesel az ágyból

Meg kell hagyni, Radócz Péter igen nyugodtan reagált, pedig ez a terv rosszul is elsülhetett volna.
“Először azt hittem egy bajor nemzeti sörsátorban ébredtem, de Annáék jó hangulatot keltettek ezzel a vidám ébresztővel” – mondta Radócz Peti.

Volt, aki azért álmosabban és kevesebb lelkesedéssel reagált: “Ti is erre keltetek? Agyoncsapom őket egyszer” – mondta Király Peti, és láthatóan Kabáték sem ugrottak egyből talpra.

Pedig ez csak a napindító, akkor még nem is sejtették, mi vár rájuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top