TV-sztárok

Alec Baldwin ismát apa lett, de szép a kicsi neve!

Az 58 éves színész jógaoktató felesége, Hilaria Baldwin Instagram-oldalán közzétett fotóival büszkélkedik a család legújabb tagjáról. Mama és baba is jól van!

A Baldwin-család legújabb büszkesége Leonardo Ángel Charles Baldwin 2016. szeptember 13-án született. Édesanyja, Hilaria és apja, Alec Baldwin 2012-ben házasodtak össze, korábban két közös gyerekük született: Carmen 2013-ban és Rafael 2015-ben. A színésznek Kim Basingerrel is született közös gyereke: Ireland Baldwin 1995-ben látta meg a napvilágot, azóta sikeres modellként dolgozik.

Hilaria Baldwin egy fotót és egy videót is közzétett Instagram-oldalán az örömteli eseményről. Az előbbin ő és az új jövevény látható.

Míg a videón Carmen köszönti legújabb tesóját.

Rafaelről és Leonardóról nem készült közös fotó, mivel az anyuka szerint a előbbi még nem igazán tudja, hogyan viszonyuljon a kistesóhoz. Reméljük, ez hamar megváltozik, és hasonlóan cuki képekből sem lesz hiány a jövőben.

További cikkek cuki sztárgyerekekről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top