TV-sztárok

Sztárban sztár kieső: a zsűrit is okolja MÁZS, Mészáros Árpád Zsolt

Meglepő volt sokak számára, hogy éppen Mészáros Árpád Zsolt esett ki elsőként a Sztárban sztár versenyből. Most ő is elmondja a véleményét.

“Ezzel a dallal gyengébbnek bizonyultam a többieknél, illetve nem nyertem el a kedves volt kollégámnak a tetszését sem” – mondta a Mokkában a Sztárban sztár első kiesője,  Mészáros Árpád Zsolt, vagy ahogy a rajongói nevezik, MÁZS. Nem tűnt éppen rossz kedvűnek, viszont nem is tett lakatot a szájára, amikor szóba került a zsűri értékelése.

Viccesen eljátszotta, milyen szomorú
Viccesen eljátszotta, milyen szomorú

“Nekem a tegnap estém és a ma hajnalom arról szólt, hogy a rajongóimat nyugtassam meg, mert mindegyik felháborodással hívott fel vagy írt. Azt mondtam nekik, hogy ez egy játék.”

Miközben azért neki is megvolt a véleménye arról, hogy egy kevésbé ismert dalt kapott, ezért szerinte eleve nehezebb dolga volt a Sztárban sztár többi versenyzőjéhez képest, ráadásul Rod Stewart nehezen utánozható, nem is tudták nagyon elmaszkírozni, ami a többiekhez képest megint csak egy hátrány. “Nem beszélve, hogy az utolsó szavazásnál látszott a befolyásolhatóság ereje, hogy amit elmond a zsűri, akkor az biztos igaz, hiszen azért ül ott” MÁZS hozzátette, hogy bár dühös a zsűrire, nem haragszik senkire sem, mert nekik az értékelés volt a dolguk. “Nem mindig van nekem sem igazam, nem biztos, hogy nekik igazuk volt tegnap.”

Sztárban sztár kieső: a zsűrit is okolja MÁZS, Mészáros Árpád Zsolt

Itt visszanézheted, melyik produkcióval esett ki az énekes:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top