TV-sztárok

Eltiltották a színpadtól Rékasi Károlyt

Hiába reménykedett, az orvosok egyértelműen fogalmaztak: még nem áll készen a színpadi munkára. Rékasi Károly úgy érzi, még a jövőbeli hibáiért is megfizetett motorbalesetével.

Bár a József Attila Színház őszi műsorfüzetében ott a neve, mégsem játszhat egyelőre Rékasi Károly. A Blikknek a színész azt mondta, hogy: “A szervezetem még nem áll készen, pedig miután kiengedtek a kórházból, mindent az orvosi utasításoknak megfelelően csináltam, de ingadozó az állapotom. Hogy mikor tűnnek el a káros baktériumok, azt nem tudom, és a baleseti sebészet szeptikus osztálya sem jósolgat, csak a tényeket fogadják el. Minden bizalmam bennük van, már nagyon sok ember talpra állítottak.”

“Úgy gondolom, a balesetemmel és az azt követő procedúrával az életem eddigi és ezután bekövetkező hibáiért is leróttam az adósságomat”tette hozzá Rékasi.

Rékasi Károlyt visszavárják a színházban, de teljes felépüléséig Viktor Franz szerepét az Alku című darabban Seress Zoltán játssza. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top