TV-sztárok

Mészáros Árpád Zsoltot ezért gyötrik rémálmok

Szörnyű titkot őrizget Mészáros Árpád Zsolt. A színész a Blikknek elárulta, hogy a vízparti nyaralások mindig fájó emléket ébresztenek fel benne.

Mészáros Árpád Zsolt a Blikknek elárulta, hogy kamaszként ő talált rá egy vízbe fúlt barátja holttestére, az eset örökre beleégett emlékezetébe, azóta is rémálmok gyötrik. “Egy barátunk vízi mentőként dolgozott, gyakran besegítettünk neki és terepszemléztünk csónakkal, így a forga­táson sem volt idegen a vízi mentés inspirálta feladat. Amikor egy ismerős srác megfulladt, felhevült testtel ugrálhatott a vízbe, mi találtunk rá a móló­nál, sosem felejtem el, a vízben sétálva egyszer csak éreztem, hogy valami a lábamhoz ér. Azt hittem, egy darab linóleum, ám rájöttem, hogy az egy emberi test. Máig megráz a tragédia, tizenhárom, tizennégy éves lehettem, örökre nyomot hagyott bennem az eset” – mondta az Ezek megőrültek! szereplője, Mészáros Árpád Zsolt.

Mészáros Árpád Zsoltot ezért gyötrik rémálmok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top