TV-sztárok

Iszak Eszter a megújult Comet háziasszonya

Idén ősszel visszatér a Comet díjátadó gála, teljesen megújult formában. Az már biztos: Iszak Eszter lesz az esemény háziasszonya.

Ahogy korábban már bejelentették, a jól ismert Comet idén teljes egészében megújul. Az RTL Magyarország és a Viacom Comet 2016 néven új köntösbe öltözteti a gálát. Ezentúl már nem csak a zenei elismerések ünnepe lesz, más népszerű kategóriákkal gazdagodik a díjkiosztó esemény. A gála egyik műsorvezetője a VIVA sztárja, Iszak Eszter lesz.

Iszak Eszter a megújult Comet háziasszonya

“Nagyon örülök, hogy én lehetek a Comet 2016 háziasszonya. Várom a gálát, már csak azért is, mert egy igazán különleges színpadi show-val és látványvilággal várjuk a közönséget. Ez lesz az év legfontosabb rendezvénye számomra, mindig izgalmas, hogy ki kapja a díjakat” – árulta el Iszak Eszti a díjátadóról.

Hamarosan kiderül, hogy kik a Comet 2016 díjátadó jelölőbizottságának tagjai és rövidesen fény derül arra is, hogy milyen kategóriákon belül szavazhatnak majd kedvenceikre a rajongók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top