Sztárok

Indul a Szulejmán alkotóinak vadonatúj sorozata, a Kösem szultána

Szeptember közepén startol a Szulejmán alkotóinak újabb sorozata, mely szinte egyenes folytatása lesz a népszerű történetnek. Szerelem, ármány, bosszú, fordulatok, meglepetések a Kösem szultánából sem hiányzik majd. A TV2 ezzel a történettel robbantja be az őszt.

A látványos, vadonatúj széria a Szulejmán utáni időkbe röpít. A történet középpontjában a gyönyörű Kösem szultánának életét követhetjük, aki Hürrem szultána mellett az Oszmán Birodalom történetének egy legjelentősebb női vezetője volt.

Az őrülten magas nézettségű dél-amerikai szappanoperák méltó vetélytársaivá váltak mára a török sorozatok. Mindezt köszönhetik az izgalmasabb és fordulatosabb, több szálon futó cselekménynek, amely a Kösem szultána sorozatban sem marad el.

Ármány, szerelem, bosszú, fordulatok jellemzik a Szulejmán alkotóinak új sorozatát is.

A Szulejmán a TV2-n folytatódik, az új sorozat ezúttal is az Oszmán Birodalom világába kalauzol, tele váratlan fordulatokkal, izgalmas és lüktető történettel, amelyből a romantikus szerelem, az ármány és a bosszú sem maradhat ki.

A történet főszereplője Nasia, egy 13 éves görög kislány, aki idilli életét Tinosz szigetén tölti. Egy őt ábrázoló festmény a háremhölgyekről lakhelyére, a Topkapi-palotába kerül, és a frissen trónra lépett szultán, Ahmed elsőre beleszeret a lányba. Később Safiye szultána a palotába hozatja a lányt, akit Ahmed szultán trónlépési ajándékának szán. Nasia a szultán kedvence lesz, ám hamarosan megtapasztalja, milyen intrikák és harcok folynak a palotán belül a hatalom megszerzéséért. Bátor fellépésével kivívja az elismerést, és később Kösem szultána néven az oszmán történelem egyik leghatalmasabb asszonya lesz.

A vadonatúj sorozatot szeptember 13-tól minden kedden este 10 órától tűzi műsorára a TV2.

Indul a Szulejmán alkotóinak vadonatúj sorozata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top