TV-sztárok

Freddie és Szabó Zé együtt – a munka hozta őket össze

Legújabb felkérésnek is örömmel tett eleget Freddie, aki a Star Academy betétdalát énekli. Ráadásul, a munka összehozta Szabó Zével is.

Nagy lehetőségnek érzi Freddie, hogy a TV2 új produkciójának ő énekelheti a betétdalát. A Star Academy zenéjén az ismert dalszerzővel, Szabó Zével dolgozhatott, a közös munka pedig összehozta őket.

“Egy ilyen főcímnek az a dolga, hogy üzenjen valamit, és Freddie hangjában és személyiségében olyan átütő energia van, ami nagyon jó eszköz, hogy kellőképpen feltegye a pontot i-re, hogy elindítson egy ilyen tévéműsort. Freddie személye és karrierje is jó példa lehet a tehetségkutató versenyzőinek, komoly üzenetet hordoz.”

Freddie és Szabó Zé együtt - a munka hozta őket össze

Freddie pedig megtiszteltetésnek érezte, hogy rá esett a választás, szerinte rengeteg más embert is választhattak volna. Ráadásul Szabó Zével rengeteg időt töltöttek együtt már korábban is, hiszen az énekes legutóbbi száma is közös szerzemény.

Bár az utóbbi időben beszéltek arról, hogy az énekes magánélete megsínylette a rengeteg munkát, de Freddie tiszta vizet öntött a pohárba: “Ezek a szalagcímek erősen négyzetre vagy köbre vannak emelve,  nem kell ezeket komolyan venni” – mondta, és hozzátette, táncos barátnője ugyanolyan művészember, mint ő, így az ilyen hajtós időszakok megszokottak náluk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top