TV-sztárok

Bochkor Gábor: Kenderesi Tamás kategóriája vagyok

Bochkornak vallott Kenderesi Tamás bronzérmes úszónk: bár a döntő után “sajtbureszre" vágyott, az első itthoni kaja a rántott hús volt. A világverseny talán leglazább versenyzőjével Bochkor Gáborék beszélgettek, és az is kiderült, hogy a műsorvezető is úszó volt.

Rámférne egy pár sajtburesz” – nyilatkozta Kenderesi Tamás, a férfi 200 pillangó döntője után, s ezzel a “leglazábban nyilatkozó sportoló” érmét is átvehetné. Legalábbis Bochkor Gáborék szerint igen. Az ifjú úszó az Önindítóban is bizonyította, hogy milyen “jó arc”.

Bochkorékat először az érdekelte, hogy ha sajtbureszt kívánt először, akkor vajon mit ehetett addig. “Tészta, rizs,…nem tudom…valami hús, semmi extra” – mesélte Kenderesi Tamás kissé fanyalogva a menzakínálatot, ami az olimpiai faluban volt, melyről egyszerűen csak így nyilatkozott: “a szállás ótvar, de a falu tűrhető”. 

Bochkor Gábor bronzérmes úszó: Kenderesi kategóriája vagyok

Persze itthon nem sajtburesszel várták, az első hazai étel a rántott hús volt – vallotta be az úszó, aki beszélt arról is, hogy a versenyre való felkészülés során milyen zenét hallgat közvetlen az úszás előtt.

“Szeretem a Linkin Parkot, de az a fontos, hogy a zenére el tudjam képzelni, hogyan úszom le a távot. Fejben előtte vagy százszor leúszom” – meséli. A felkészülés titkát abban látja, hogy “nem görcsölöm sz*rrá a fejemet, ahogy a többiek”.

Ezután az úszás technikai kérdéseiről beszélgettek, miután kiderült Bochkorról, hogy valaha maga is úszott. “Gyorsban és háton úsztam, és általában bronzérmet kaptam… tehát nagyjából a te kategóriád vagyok” mondta nevetve Bochkor.

Bochkor Gábor bronzérmes úszó: Kenderesi kategóriája vagyok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top