TV-sztárok

Rá sem ismersz a Vad angyal sztárjára, Natalia Oreiróra

Ismét látható a képernyőn a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb brazil sorozata, a Vad Angyal. A főszereplő Natalia Oreiro még ma is dögös, és már negyvenéves.

Ismét műsorra tűzte a nemrég indult Izaura Tv a Vad angyal című sorozatot, ami a kilencvenes évek szegényes hazai sorozatkínálatában igen népszerű volt. A csatorna utánajárt, mi lett a sorsa a sorozat cserfes címszereplőjének, Natalia Oreirónak

Rá sem ismersz a Vad angyal sztárjára, Natalia Oreirora
Natalia Oreiro huszonkét évesen

Natalia a Vad angyal forgatásakor huszonkét éves volt. 2001-ben férjhez ment, és 2012-ben gyermeke is született, akit Merlín Atahualpa Mollo Oreirónak neveztek.

Rá sem ismersz a Vad angyal sztárjára, Natalia Oreirora
Natalia Oreiro napjainkban – IMDB

Natalia az énekesi pálya mellett folytatta a színészkedést is, főként a tengerentúlon ismert, latin-amerikai filmekben és sorozatokban játszott. Kipróbálta magát a divat világában is, húgával közösen Las Oreiro néven közös ruhakollekciót készítettek. Emellett UNICEF nagykövetként és Greenpeace-aktivistaként is szerepet vállal néha.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top