TV-sztárok

Bréking: Justin Bieber nagyon durva dolgot tett az Instagramján

Az énekes-szupersztár rajongói hatalmas sokkra ébredhettek ma, amikor telefonjukon megnyitották Bieber Instagram-oldalát.

A 22 éves énekes ugyanis már néhány napja figyelmeztette rajongóit, hogy szálljanak le állítólagos új barátnőjéről, Sophie Richie-ről. A lányt többen betámadták, és Bieber Instagram-posztjai alatt sem kímélték a kommentelők.

A színészkedéssel is kacérkodó kanadai popsztár – több filmben és tévésorozatban is szerepelt már – ezért nemrég figyelmeztette a rajongóit: ha így folytatják, egyszerűen törli magát Instagramról, aztán csak leshet mindenki, hogy mikor kerül fel újabb csücsörítős szelfi a fiatalúrról.

Bréking: Justin Bieber nagyon durva dolgot tett az Instagramján

Nem hallgattak rá, és ennek KOMOLY KÖVETKEZMÉNYEI LETTEK!

Miután a rajongók tovább gyűlölködtek, és tovább szidalmazták Bieber állítólagos új kedvesét, a popsztár bebizonyította, hogy szavatartó ember, aki komolyan gondolja, amit mond.
Másik lehetséges okként a jól értesült internetezők Bieber és egykori barátnője, a színész-énekes Selena Gomez közti háborúskodást jelölték meg. De az is elképzelhető, hogy valahol a két világmegváltóan fontos hír metszetében kell keresni a megoldást.

A gyászos hírt természetesen felkapta az internet is és a #JustinBieberDeactivatedParty hashtag alatt gyűlnek szépen a hozzászólások a Twitteren. Kollégánk az alábbi verssel emlékezett meg a szomorú eseményről:

Drága Justin, mi lesz velünk?
Fotóid nélkül kisül a szemünk.

Hiányzol az Instáról, mint egy falat kenyér
Életed drámája egy szappanoperával is felér.

Bánatodból azonban dal ne szülessen
Az eddigiektől is szenvedünk kegyetlen.

Bréking: Justin Bieber nagyon durva dolgot tett az Instagramján

Az énekes Instagramjától az alábbi nótával búcsúzunk.

További cikkek Justin Bieberről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top