TV-sztárok

Liptai Claudia rajongói egymásnak mentek

Liptai Claudia nemrég töltött fel egy fotót közösségi oldalára, miszerint a barátaival épp jól megérdemelt éves pihenését tölti. A fotón jól látható gömbölyödő pocakja is, ami óriási lavinát indított el rajongói körében.

Liptai Claudia nem is sejthette, mekkora lavinát indít el fotója, amin barátaival pózol jól megérdemelt nyaralásán. A képen jól látható egyre nagyobb pocakja is, amiről követőinek megoszlik a véleménye.

“Ezzel a hapival se lesz sokáig együtt. Utána majd ezt hallgathatjuk, hogy egyedülálló anyuka lett 2 gyerekkel…” – írta az egyik kommentelő.

“Jól áll a babavárás, csinos kismama vagy. Azt nem értem csak, hogy mindig nős emberrel próbálkozol! Miért kell mástól elvenni… te bárkit megkaphatnál a függetlenek közül is, ez még nem jutott eszedbe? Ettől még kedvellek, légy boldog és elégedett… végre!” – olvasható az egyik hozzászóló megjegyzése.

“A rosszindulat , gonoszság , már megint az »élen jár«…. !!! Mivel több vagy jobb, annak aki, »válogatott« stílusban , modorban fejezi ki »nemtetszését« egy olyan személlyel kapcsolatban , akinek a magánéletéhez semmi köze nincs ….!!!” – írta a titkolózó Liptai Claudia védelmében egy másik követő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top