TV-sztárok

Gálvölgyi János üzent a betegágyáról

Gálvölgyi János a Story magazinnak adott először interjút betegágyáról, amikor néhány héttel ezelőtt kórházba került. A színész most újra teljes erőbedobással dolgozik, a magazinnak mindennapjairól is mesélt.

Gálvölgyi János néhány héttel kórházba kerülése után ismét teljes erőbedobással dolgozik Szegeden. A színész a Story magazinnak nemcsak betegágyáról, hanem most, munkába állása után is adott interjút, és többek között azt is elárulta, mivel tölti az idejét két próbája között.

Gálvölgyi János üzent a betegágyáról

“Elhatároztam, hogy a betegségemről nem beszélek többet” – kezdte Gálvölgyi János, aki hozzátette, kórházi kezelése miatt házassági évfordulóját sem tudta megünnepelni feleségével, amit most, Szegeden pótolnak. “Itt pótoljuk be az elmaradt házassági évfordulót. Annyira szeretjük Szegedet, hogy volt olyan év, amikor nem játszottam, de akkor is eljöttünk nyaralni…” – mondta Gálvölgyi János.

Gálvölgyi János üzent a betegágyáról

“Ha délelőtt nincsen próba, akkor az Anna fürdőbe megyünk, úszunk és napozunk… Az emberek itt derűsebbek, ez engem is jókedvre derít. csak a biciklisták tudnak felbosszantani néha, ahogy összevissza közlekednek” – mesélte Gálvölgyi János. A teljes cikk a Story magazinban olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top