TV-sztárok

De szép lány Kenderesi Tamás barátnője – az olimpia 2016 egyik szeremespárja

Kenderesi Tamás nemcsak Magyarország, de a világ egyik kedvenc sportolója lett a riói olimpián. A női rajongókat azonban le kell hűtenünk: olimpikonunknak csodaszép barátnője van.

Ráadásul, Sebestyén Dalma is ott van vele a riói olimpián, a csinos úszónő naplójából pedig az is kiderül, hogy Kenderesi Tamás teljesítménye rá is ösztönző hatással van.

De szép lány Kenderesi Tamás baránője

“A mai napon a helyszínen edzettem, egyrészt hogy szokjam a környezetet, mert mindjárt itt a nagy nap, másrészt a barátomnak, Kenderesi Tominak drukkoltam. Ő 200 pillangón úszott, és 1. helyen kvalifikálta magát a középdöntőbe! Nagyon jó, hogy mindketten itt lehetünk az olimpián, kölcsönösen biztatjuk, erősítjük és segítjük egymást. Este is biztos fogok neki szurkolni a helyszínen, csak azt remélem, hogy nem kapok infarktust… :)” írta a blogjában az úszónő.

Getting ready???????? #rio2016 #swimming #olympics #hungary

Sebestyén Dalma (@dalma.sebestyen) által közzétett fénykép,

Kenderesi Tamás olimpiai bronzérme után az úszónő egy szerelmes üzenetet is kitett a közösség oldalára: “Szerelmem! Köszönöm, hogy érted izgulhattam, és végignézhettem a küzdelmedet, ezzel nekem is rengeteg erőt adtál! Leírhatatlanul büszke vagyok Rád! Nekem te vagy az olimpiai bajnok!”

Látszik, hogy mennyire odavan egymásért a két sportoló.

Distance means nothing when someone means so much ❤️????

Sebestyén Dalma (@dalma.sebestyen) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top