TV-sztárok

Gombos Edina cáfolja a családjáról keringő pletykákat

Gombos Edináéknak eszük ágában sincs hazajönni. A műsorvezető határozottan cáfolta az arról szóló pletykákat, hogy családjával hazaköltöznek.

Gombos Edina közösségi oldalán cáfolta a hírt, miszerint Marsi Anikóhoz hasonlóan visszatelepülne Magyarországra.  A TV2 egykori műsorvezetője arról is tájékoztatta követőit, hogy kislánya, Mirinda  már az iskolakezdést várja, férje, Alberto Costafredo  pedig két tucat ember főnöke lett.

Rengetegen jeleztétek, azt hallottátok tévében, olvastátok újságban, hogy hazaköltözünk. Természetesen ez nem igaz, nem tervezünk ilyesmit. Nos, a valóság az, hogy a lányunk izgatottan készül a második osztályba, 3 hét múlva kezdődik az iskola. A férjem otthon szerzett IT (információ technológia) képesítését most emelte magasabb szintre. Munka mellett ugyanis esténként iskolába járt, még három vizsgája van hátra. Jelenleg supervisorként 24 ember munkáját irányítja. Én pedig továbbra is szülési szabadságon vagyok a 16 hónapos Matteóval, és navigálom a kis családunk új életét.
A megjelent cikkre még annyit reagálnék, hogy nem “Marsi Anikó életútját követem”, ahogy címlapon írták – tette közzé Gombos Edina, és képeket is mellékelt a poszthoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top