TV-sztárok

Ezért marad el Nyertes Zsuzsa esküvője

Kegyetlenül nehéz időszakot él meg Nyertes Zsuzsa. A színésznő úgy döntött, hogy elhalasztja az esküvőjét...

Senkinek nem kívánjuk azokat az eseményeket, amiket Nyertes Zsuzsa az elmúlt időszakban átélt. A színésznő imádott édesapjának állapota váratlanul és erősen leromlott. A 84 éves Antal bácsi egyik napról a másikra mintha 15 évet öregedett volna. Ráadásul Nyertes Zsuzsától elköltözött 23 éves lánya is – írja a Blikk.

A színésznő arról mesélt a lapnak, hogy édesapja – aki eddig igazságügyi szakértőként dolgozott – mentálisan és fizikálisan is teljesen összerogyott. “Napközben fát vágott, kertészkedett, majd történt vele valami. Rosszul lett, mentő vitte kórházba, azonnal az intenzív osztályra került, ám hiába végeztek mindenféle vizsgálatot, semmi normálistól eltérőt nem találtak. Időskori demenciára gyanakodtak, de az nem egyik napról a másikra következik be” – mondta Nyertes Zsuzsa, akinek édesapja már otthon van.

Most naponta járnak egy hagyományos gyógymódot alkalmazó kínai orvoshoz. Nyertes abban bízik, a tűk majd helyrehozzák a papát. “Márciusban, a párom 60. szülinapján még táncoltam vele, most meg olyan, mintha be lenne nyugtatózva.” Édesapja ápolása miatt Nyertes Zsuzsa ezen a nyáron sem megy hozzá szerelméhez, Attilához. “42 éve vagyunk együtt, és ismét szóba került az esküvő, de már megint közbejött valami sokkal fontosabb.”

Ezért marad el Nyertes Zsuzsa esküvője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top