TV-sztárok

Kibukott Zalatnay Cini

Zalatnay Cini egyedül van, mióta lánya külföldön bontogatja a szárnyait – ráadásul Somló Tamás halála is nagy hatással volt rá – írja a Bors.

Zalatnay Cininél még 2003-ban fedeztek fel petefészekrákot. Ugyan a kórt időben megfékezték, Somló Tamás halálával most valami láthatóan eltört az énekesnőben – írja a Bors.

“Az az igazság, hogy még szoknom kell, hogy esténként egyedül vagyok a házban, és nincs velem Niki. Már éppen kezdtem jól érezni magam egyedül, amikor meghalt Somló Tomi, és azóta megint nem találom a helyem. A halála ráébresztett arra, hogy milyen kevés időm van, hiszen ő csak egy hónappal volt idősebb nálam. Az elmúlt napokban többször is felriadtam éjszaka, és arra gondoltam, mennyire egyedül vagyok, és vajon mi történne, ha rosszul lennék. Niki sincs itt, akinek szólhatok, és talán a telefont sem érem el” – mondta a börtönt ezúttal megúszó Zalatnay Cini.

Kibukott Zalatnay Cini

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top