TV-sztárok

Som-Balogh Edina eddig szoptatta a 3 éves fiát

Som-Balogh Edinát sokan támadták, hogy óvodába készülő gyermekét még mindig szoptatja. Mára azonban sok minden változott – írja a Bors.

A Barátok közt-be visszatérő Som-Balogh Edinát és minden olyan édesanyát durva megjegyzésekkel illetnek, akik hosszabb ideig szoptatják gyermeküket. Ezekkel a rosszmájú megjegyzésekkel a színésznőnek is szembe kellett néznie, aki gyermekét egészen hároméves koráig nem választott le magáról – írja a Bors.

“Ez a jó út! Remélem, erőt adhatok azoknak az anyukáknak, akik elbizonytalanodtak. Voltak sírós éjszakák, és én nem tudtam több tejet adni. De kitartottam, és végül beindult, maradt a cici. A szoptatás megnyugtatja Noelt – mondta korábban Som-Balogh Edina. – Teljesen természetes volt az a folyamat, amin végigmentünk. Amíg igénye volt rá, addig megadtam neki, de amint láttam rajta, hogy elég volt, áttértünk a rendes étkezésre” – mondta a támadások kereszttüzébe kerülő Som-Balogh Edina.

Som-Balogh Edina már nem szoptatja óvódába készülő gyermekét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top