TV-sztárok

Cseke Katinka 21 kilót fogyott, kilátszik a csontja

Cseke Katinka 100 kilóról indult, most 79 kilónál tart, de még nem érte el a végcélját. A képek önmagukért beszélnek.

“Vannak olyan időszakok, amikor semmi sem sikerül, nekem ilyen volt az elmúlt hét évem. Most viszont körülbelül tíz olyan emberrel találkoztam, akik tudtak segíteni, akiknek köszönhetően 79 kiló vagyok a 100-ról” – mesélte Cseke Katinka, akit a FEM3 reggeli műsorában nem győztek dicsérni.

65-69 kiló a végcélja a színésznőnek, aki a Varga metodikának köszönhetően a hormonháztartását hozta helyre, Czanik Balázs edzésterve pedig átsegítette a kezdeti nehézségeken. “Most jelen pillanatban nem edzünk, mert nagyon sokat dolgozom, de beindított egy folyamatot a testben, amit magamtól nem tudtam volna.”

Cseke Katinka 21 kilót fogyott, nézd az új képet

Cseke Katinka korábban már megmutatta, hogyan edzenek, bár az azóta eltelt hetekben a színésznőről még 6 kiló lement. 

Cseke Katinka 21 kilót fogyott, nézd az új képet

A színésznő tisztázta, hogy ezúttal nem egy férfi kedvéért fogyott le, sőt abban hisz, hogy magát helyrehozza, és így egészként egy egész férfit talál magának, nem pedig valakit, aki kiegészítené őt. “Az változott, ahogy az emberek rám néznek. Attól, hogy az emberek szemében azt látom, hogy maga milyen szép lett, maga milyen vékony, ettől én elkezdek még jobban edzeni” – mesélte, ahogy arra is visszaemlékezett, hogy annak idején utánakiabáltak a zebránál, és kövér disznónak nevezték.

“Most már rendesen látszik a csontom, szóval kilátszik a csontom, és elmondani sem tudom, milyen érzés” – lelkesedett most a Cseke Katinka.

Cseke Katinka 21 kilót fogyott, nézd az új képet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top