TV-sztárok

Bebe betörte egy autó ablakát

Ha valami zavarja Bebét, akkor az az, ha egy ebet a hőségben az autóban hagynak. Ilyenkor cselekszik, és a pénztárcája bánja.

Pedig cselekedetével Bebe megmentett egy kutyát attól, hogy hőgutát kapjon, és ott múljon ki a zárt, parkoló autóban. Az énekes kénytelen volt kifizetni a kárt, de ma már lehet, hogy nem kéne neki. Így beszélt az esetről: “Egy parkolóban bezárva találtam egy kutyát. Ott álldogáltam 10-15 percig, a déli órákban lehetett, amikor a legnagyobb a hőség. Fogtam magam, és gondolkodás nélkül betörtem az üveget. Megvártam a tulajdonost, volt egy kis szóváltás, ki kellett fizetnem a szélvédőt, és bírságot is kaptam garázdaság miatt. Úgy voltam vele, hogy ha törik, ha szakad, megcsinálom.”

A 22 kilót fogyott Bebe részt vesz az “Életet menthetsz a hőségben” kampányban, egykori üvegtörésén túl erről is beszélt a TV2 Mokkájában.

A Vigyél Haza Alapítvány alapítója, Óvári András azt mondja, ha kutyát látunk egy autóban, próbáljunk rendőrt hívni, hogy az cselekedjen helyettünk, vagy egy tanút magunk mellé, és csak akkor törjük be az üveget, esetleg próbáljuk megmozgatni az autót, hogy beinduljon a riasztó, hátha jön a tulaj. A Vigyél Haza segítséget nyújt, ha egy ilyen esetet jogi útra terelnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top