TV-sztárok

Fia elmondta Bud Spencer halálának okát

És az is kiderült, hogy a pofozógép valójában hol hunyta le végleg a szemét.

“Szomorú pillanat ez, de apám derűsen távozott, és mint mindig, akkor is a szerettei vették körül” – nyilatkozta Giuseppe Pedersoli az édesapja, Bud Spencer haláláról.

A fiú többek közt az oggi.tv-nek, illetve a fanpage.it-nek beszélt a végső napokról. Elmondta, hogy apja utolsó szava az volt, hogy köszönöm, előtte pedig arról beszélt, hogy jólesett neki az a gondoskodás, amit az utolsó napokban kapott.

Fia elmondta Bud Spencer halálának okát

A fiú apja halálának okát is tisztázta. “Elesett otthon, és pihennie kellett – magyarázta. –  Egy hónapig nem mozoghatott, és ekkor legyengült testileg és lelkileg is. Eltűnt belőle a motiváció, hogy felkeljen és kimenjen. Nem volt súlyos betegsége.”

Giuseppe arról is beszélt, hogy nem igaz a híresztelés, miszerint apja kórházban halt meg, mivel Bud Spencer az otthonában hunyt el, ahol a halála előtt barátja, Terence Hill is meglátogatta. Giuseppe hozzátette, hogy apja emberséges és nagyon erős ember volt.

Olvass még Bud Spencerről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top