TV-sztárok

Fél millát ad Berki Pamela táskájáért

Lányuk óvodája előtt törték fel Pamela autóját, és mindent vittek. Berki pénzt ad a becsületes megtalálónak.

Berki Krisztiánt nem izgatja, hogy 50 és 150 ezer forint közti összeg volt a táskában, inkább az, hogy a személyes holmi meglegyen.

Felhívását szó szerint közöljük, az erről szóló  videót beágyazzuk:

“Segítségre van szükségünk!!!!! Sziasztok(!) kb 1 órája feltörték az óvoda előtt Paméla autóját és elvitték az összes személyes iratait pénztárcáját telefonját. A telefon utoljára a III. Ker Jókai utca 18-22 között volt látható de a telefonra és a pénztárcában lévő 50-150 ezer Ft ra nincs szükségünk viszont a nyomravezetőnek aki visszahozza a táskáját az összes személyes irataival annak felajánlom, h fizetek 500 000 -Ft-ot azaz ötszázezer forintot!

A megosztásokat és a segítségeteket nagyon köszönöm.
Próbálom Pamélát nyugtatni, h semmi baj de nem könnyű ebben a helyzetben mivel bizonyára Ti is átérzitek, h miközben a Te autódat törik fel mégis magadat hibáztatod, h miért hagytad a kocsiban…..:( Köszi mégegyszer kiváncsi vagyok ezen az úton sikerül e eredményesnek lennünk veletek közösen.”

Segítségre van szükségünk!!!!! Sziasztok(!) kb 1 órája feltörték az óvoda előtt Paméla autóját és elvitték az összes személyes iratait pénztárcáját telefonját. A telefon utoljára a III. Ker Jókai utca 18-22 között volt látható de a telefonra és a pénztárcában lévő 50-150 ezer Ft ra nincs szükségünk viszont a nyomravezetőnek aki visszahozza a táskáját az összes személyes irataival annak felajánlom, h fizetek 500 000 -Ft-ot azaz ötszázezer forintot! A megosztásokat és a segítségeteket nagyon köszönöm Próbálom Pamélát nyugtatni, h semmi baj de nem könnyű ebben a helyzetben mivel bizonyára Ti is átérzitek, h miközben a Te autódat törik fel mégis magadat hibáztatod, h miért hagytad a kocsiban…..:( Köszi mégegyszer kiváncsi vagyok ezen az úton sikerül e eredményesnek lennünk veletek közösen ????????????????????✌???? a berki #segitseg #megosztas #segitsetek #elloptak #jutalomanyomravezetonek #aberki

a berki ???????? (@berkikrisztian) által közzétett videó,

Hódi Pamela nemrég rengeteg pénzt nyert sportfogadással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top