TV-sztárok

Stohl András túlhajszolja magát

Stohl András igen szerencsésnek mondhatja magát, hiszen hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésze. Jelenleg a Válótársak című sorozatot forgatja, emellett pedig színházban is játszik, így pihenésre nem marad sok ideje – írja a Blikk.

Az állandó lelkiismeret-furdalásban Stohl Andrásnak egy szabad perce sincs. Forgat, és színházban is játszik, így nem sok ideje marad a családjára és a pihenésre – írja a Blikk.

“Jelenleg reggel ötkor fölkelek, fél hatkor beülök az autóba, hatig forgatunk, beülök az autóba, elmegyek a színházba, játszom tízig, fél tizenegyig, utána hazamegyek, lefekszem fél tizenkettőkor, utána pedig reggel ötkor kelek. Szabadidőm nincs, de hobbijaim vannak! Lovagolok és vadászom, de régóta nem jutottam el vadászni, a lovat pedig a lányom lovagolja. Ha tanácsra van szükségem, a barátaimhoz, a nővéremhez és a páromhoz fordulok” – mondta az újra vezető Stohl András.

Stohl András túlhajszolja magát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top