TV-sztárok

82 éves nyugdíjas elképesztő előadása a tehetségkutató színpadán

Ilyen sem történik meg mindennap. Az America's Got Talent tehetségkutató színpadára 82 éves nyugdíjas nagypapa lépett fel. És énekelt... vagy ordított? Mindegy, a lényeg, hogy ilyen előadást bizony nem mindennap látsz. Elképesztő videó.

A 82 éves John Hetlinger tökéletes példája annak, hogy az életkor csupán egy szám, és soha semmit sem késő elkezdeni. Az idős úr ugyanis 15 évvel ezelőtti nyugdíjazásakor kezdett karaokézni. És most, íme 82 évesen mutathatja meg magát az America’s Got Talent műsorban. Ráadásul nem valami kis tinglitangli melódiácskával lépett a világhírű tehetségkutató színpadára, olyan kőkemény metált nyomott, amit valószínűleg csak kevesen tudnak a világon, az ő korában, meg lehet senki más.

Szóval a Hubble űrteleszkópon egykoron dolgozó mérnök, és nem mellesleg a haditengerészet korábbi pilótája mindenki számára komoly motivációt nyújthat, aki úgy érzi, nincs értelme az életének. Nekünk egyetlen pillanat is elég volt, hogy megkedveljük az amerikai tehetségkutató legidősebb előadóját, John Hetlingert. Ti mit gondoltok?

 

(NBC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top