TV-sztárok

Fájdalmai miatt újra meg kellett műteni Rékasi Károlyt

Rékasi Károly ismét kórházba került, ahol fájdalmai miatt újra meg kellett műteni. Még a József Attila Színházban neki ítélt díjat sem tudta személyesen átvenni.

 Rékasi Károlynak még mindig komoly fájdalmai vannak. “Hogy a fenébe ne lennének fájdalmaim? Sajnos vannak, de pontosan tudom, hogy nemsokára ez már csak egy rossz emlékként marad meg bennem, és a kínokra nem fogok emlékezni” – mondta a Blikknek több műtéten is átesett Rékasi Károly.

“Kénytelen vagyok óvatosan fogalmazni, de bízom abban, hogy ez már tényleg az utolsó szükségszerű műtétem. Fantasztikus profizmussal kezelnek, annak függvényében, hogy a szervezetemnek mire van szüksége” – magyarázta a Barátok közt sztárja, akit nemrég díjjal jutalmaztak a József Attila színházban, amit Pikali Gerda vett át helyette. “Nem számítottam az elismerésre, de piszkosul jó érzés. A díjat előlegnek tekintem, és hihetetlenül inspiráló a gyógyulásban. A következő színházi évadban szeretnék megfelelni ennek a megelőlegezett bizalomnak”fogalmazott Rékasi Károly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top