TV-sztárok

Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter máris összeboronálták a gyerekeiket

Bár Péter Szabó Szilvia gyermeke még meg sem született, az énekesnő és Pachmann Péter máris úgy véli, akár össze is házasodhatna majd a híradós valamelyik gyerekével.

 Péter Szabó Szilvia  és Pachmann Péter elárulták, mindenképpen össze fognak járni a jövőben, hiszen nemcsak egymást, de a másik párját is megkedvelték – írja a Blikk. “Nem is beszélve a gyerekekről! Peti kisfia nagyon jó fej, a kislánya, Annácska pedig egy tünemény. Remélem, hogy az én picurom majd jó barátnője lesz neki, vagy ha úgy alakul, hogy fiú lesz, akkor esetleg a szerelme” – viccelődött az énekesnő, aki egyelőre nem tudja, vajon kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt.

Mindig eltakarja magát, hol keresztbe teszi a lábait, hol törökülésben van, így egyelőre titkolózik – tette hozzá Péter Szabó Szilvia, aki igazi barátra lelt Pachmann Péterben. A híradós egyébként szintén nagyon megszerette az énekesnőt

A Nagy Duett győztes párja a színpadon is megtalálta közös hangot:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top