TV-sztárok

Veszettül cuki képet posztolt Bud Spencer az unokájáról

Hazánk kedvenc olasz filmsztárjának egyik kedvenc unokája ma lett 23 éves, Spencer pedig egy régi fotót posztolt a mára ketrecharcosként sikeres fiúról.

Bud Spencer igazi neve Carlo Pedersoli, egyik unokáját pedig így hívják: Carlo Pedersoli Jr. A fiú ma ünnepli a 23. születésnapját, a büszke nagypapa pedig egy régi fotóval ékeskedik.

Happy Birthday to my grandson Carlo Pedersoli Jr. @sementocpjr #budspencer #carlopedersoli #happybirthday

Bud Spencer (@budspencerofficial) által közzétett fénykép,

Az ifjabb Carlo nyilván még ma is a nagypapa kedvence, de az ellenfelei valószínűleg nem az édes kisunokát látják benne. A fiú egész sikeres ketrecharcos lett, a ringben így fest:

A 87 éves színész kora ellenére meglepően aktív életet él a közösségi oldalakon. Nemrég fiával és unokájával posztolt közös képet, a régi forgatásokról pedig folyamatosan tölti fel a színfalak mögötti képeket, sőt Bud Spencer éltetett már magyar kisfiút a Facebookon, és gratulált az Oscar-díjas Saul fiához is.

Megmutatunk még egy régebbi képet róla, melyen egy hatalmas tál spagettit eszik legjobb barátjával, a 77 éves Terence Hill-lel.

Ready steady…GO #budspencer #terencehill #contest

Bud Spencer (@budspencerofficial) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top