TV-sztárok

Hoppá! Megszűnik az RTL klub egyik legsikeresebb sorozata

Búcsúzhatunk az RTL Klubon futó egyik legkedveltebb sorozattól. Most épp azt érezzük, hogy Hollywood utál minket, de a fájdalom egyszer elmúlik majd. Mutatjuk, hogy melyik sorozat búcsújára lehet felkészülni!

Bejelentették, hogy nyolc évad után elkaszálják a készítők a Castle című sorozatot, ami itthon az RTL Klubon látható. A búcsúra lehetett számítani, mivel néhány hete az is kiderült, hogy a női főszereplő, Stana Katic kiszáll a sorozatból, így pedig nem lett volna sok értelme folytatni.

Hoppá! Megszűnik az RTL klub egyik legsikeresebb sorozata

A színésznő távozása ellenére a sorozatot eredetileg sugárzó ABC csatorna tervezett egy kilencedik évadot, amelyben a férfi főszereplő továbbra is Nathan Fillion lett volna. Csakhogy Katic nélkül mégsem látták értelmét a folytatásnak, és lássuk be, a Mentalistának sem tett jót, hogy elhúzták a végét, mint a rétestésztát. Így a 8. évad 22. részével idén májusban elbúcsúzik a sorozat.

Hoppá! Megszűnik az RTL klub egyik legsikeresebb sorozata

Mindenki nyugodjon le, itthon még csak a hatodik évadnál tartunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top