TV-sztárok

Négy év terhe hullott le Demcsák Zsuzsáról

Bár bűnösnek ítélte a bíróság Demcsák Zsuzsa volt férjét, az ügynek még nincs vége, ugyanis a férfi fellebbez. Demcsák Zsuzsa elmondta, mit érez az ítélethozatal után...

 Demcsák Zsuzsa volt férjét rongálás és testi sértés miatt pénzbírságra ítélte a bíróság. Ám a műsorvezető mégsem nyugodhat meg teljesen, ugyanis az exe nem fogadta el az ítéletet, fellebbez. Az ügy pedig  a harmadik kerületi bíróságról a Fővárosi Törvényszékre kerül, így az elvált felek újra egymásnak feszülhetnek a törvény színe előtt.

“Négy év küzdelem volt ez számomra. Mindenki elfordult tőlem, csak az igaz barátaim álltak mellettem. Nem boldogságot érzek, négy elképesztő év terhe hullott le rólam. Emberfeletti erővel csináltam végig, és örülök, hogy belevágtam, mert az igazságszolgáltatás létezik… Négy évig senki nem hitt nekem” – mondta el közvetlenül az ítélethirdetés után a Borsnak Demcsák Zsuzsa, aki bevallotta, lelkileg megviselték az események, és elfáradt a volt férjével vívott harcban.

Négy év terhe hullott le Demcsák Zsuzsáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top