TV-sztárok

Új TV2-s reality: ők jöhetnek szóba

Vadonatúj reality elemekkel színesített tehetségkutató indul ősszel a TV2-n. A Star Academy eddig Magyarországon még sosem látott reality és tehetségkutató show együttese.

 

Az eredetileg holland formátumot már több mint 50 országnak értékesítette a forgalmazó Endemol és most ősszel megérkezik a TV2-re is. A műsor a klasszikus, zenés tehetségkutatót vegyíti a reality elemeivel. Az új műsor keretében olyan fiatalok költöznek a Star Academy házba, akik énekesként szeretnének befutni.

A szereplők mindennapjait, egymáshoz fűződő kapcsolatukat, zenei képzésüket, ének- és táncpróbáikat – melyekhez profi segítséget kapnak – a napi összefoglalókban követhetik nyomon a nézők. Az egész heti felkészülés eredményét a hét végén, egy izgalmas, élő műsorban mutatják meg, ahol a zsűri mellett a nézők szavazataikkal befolyásolhatják, ki folytathatja tovább a versenyt. Az utolsó adásból a győztes énekes közel 40 millió forint értékű nyereménnyel távozik! – olvasható a TV2 asajtóközleményében.

A formátumnak mi is utánaolvastunk egyből a Disney csatornán futó Violetta ugrott be, egy kis Hannah Montanával vegyítve, de tulajdonképpen az elgondolás nagyon szórakoztató műsorral kecsegtet.  

Új TV2-s reality: ők jöhetnek szóba

A lényege ugyanis tökéletesen ugyanolyan, mint egy napi szappanopera, ahol figyelemmel kísérhetik a nézők a kedvenceik életét, hogyan készülnek, milyen fotózásokon vesznek részt, kinek kivel milyen kapcsolata lesz és – ami elég hamar meg szokott történni – a szívünkhöz is nőhet egy-egy Star Academy-karakter. 

Műsorvezetők és zsűri

Mivel a realityvel fűszerezett show-nak műsorvezetői és zsűrije is lesz, elgondolkodtunk, kik jöhetnek szóba, ha már ennyi híres és megbízható, szakmailag is helyénvaló karakterre lesz szükség. 

Mivel a holland formátumra épülő műsorban általában két házigazda van, egy nő és egy férfi, mi Vajna Tímeára és Majkára gondoltunk. Egyszerűen lehetetlen, hogy Andy Vajna felesége ne jusson végre szerephez, ráadásul a Miss Universe szépségkirálynő választásokat is tökéletesen levezényelte.

Az NLCafé zsűrije pedig a következőképpen alakult, ezt a kvartett egyébkét hosszas viták után szavaztuk meg, de mindegyik személyt alá tudjuk támasztani: 

Sarka Kata: Szexi, gyönyörű, jól mutat a képernyőn, és valakinek fel kell vennie a dekoltázsversenyt Vajna Tímeával, ráadásul saját gyermekei útját is szépen, harmonikusan egyengeti, minden bizonnyal a versenyzőknek is nagy segítségére lenne.

Új TV2-s reality: ők jöhetnek szóba

Bereczki Zoltán: Nála az egyik fő indok az volt, hogy magas és jóképű, mindemellett imád zsűriként szakmázni, és nem rejti véka alá a gondolatait, akkor sem, ha nem mindenkinek fog tetszeni. 

 

Szulák Andrea: Imádjuk a poénjait, és szakmailag is a topon van. Sosem rejti véka alá a véleményét és nála frappánsabban senki sem tudja ledorongolni az éppen zsűrizendő előadókat úgy, hogy ők ezt még meg is köszönik. 

Új TV2-s reality: ők jöhetnek szóba

Caramel: Egyrészt már hiányzik a képernyőről, másrészt ő már egyszer megnyert egy Megasztárt, minden bizonnyal tökéletesen átérezné a versenyzők helyzetét, akiknek talán még nehezebb lehet a feladatuk azzal, hogy minden pillanatban követi őket a kamera. 

Hát erre gondoltunk, reméljük, hogy néhány név valóra is válik legszebb vízióinkból. #várjukmárnagyon

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top