TV-sztárok

Nagy Duett: bundával vádolják a nézők a TV2-t

Szinte felrobbant az internet Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes kiesése után. A kommentelők közül sokan bundával vádolják a TV2-t. Több összeesküvés-elmélet is született...

 Vasárnap este véget ért a Nagy Duett Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes számára. Az internetezők közül sokan nem értenek egyet a döntéssel, és bundával vádolják a TV2-t. Vannak olyan vélemények, hogy a csatorna nem akarta, hogy Pál Dénes a Voice és a Sztárban Sztár után egy harmadik versenyt is megnyerjen, ezért lett Demcsák Zsuzsa a a párja. Mások szerint a kiesés oka az, hogy Demcsák Zsuzsa a múlt héten ittasan vezetett, emiatt még Berki Krisztiánt is szívesebben nézik a nézők, mint őt. 

 A TV2 visszautasítja a kommentelők vádjait. “Közjegyző által hitelesített szavazás zajlik a TV2 Live applikációján keresztül. Vasárnap több mint négyszázezer szavazat érkezett A Nagy Duettben elhangzó nyolc produkcióra. Fésűs Nelly és Berki Krisztián toronymagasan megnyerte az utolsó körös szavazást, kétszer annyi voks érkezett rájuk, mint bármelyik másik, versenyben lévő párosra. Ezeknek a voksoknak is hatalmas szerepük van, teljesen átrendezhetik a rangsort, ahogy most vasárnap is” – írták.

Pál Dénes a tőle megszokott higgadtsággal nyilatkozott. “Felesleges azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha… Ennek semmi értelme – mondta Dénes. – Mi lett volna, ha nem egy hihetetlenül ütős produkció, Hevesi Tamásék után következünk, akik megemelték a stúdió tetejét, és akik után nehéz volt színpadra lépni? Mi lett volna, ha nem történik meg Zsuzsával a múlt héten az, ami megtörtént? Ki tudja? Nem fogom se a zsűrire, se Zsuzsára. Ránk kevesebb szavazat érkezett. A szavazatok döntenek. Most így jött össze. De azért bevallom, jólesett, hogy szerettek minket, még szerettek volna látni a műsorban. Mi ugyanolyan lelkiismeretesen ké­szültünk minden adásra, erre is. Rosszabb lenne, ha elégedetlenek lennénk magunkkal” – mondta a Borsnak.

Demcsák Zsuzsa a Mokkában annyit mondott a kieséssel kapcsolatban: “Most már nagyon érződik a csapatban a versenyszellem, mindenki figyeli a többi párost, kinek milyenek a képességei, éleződik a helyzet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top