TV-sztárok

Marsi Anikó: nagyon elszomorít, ha csalódást okozok

Marsi Anikó a Borsnak mesélt első híradós élményeiről. A képernyőkre 7 év után visszatérő tévést elszomorítja, ha csalódást okoz.

Marsi Anikónak férje, Palik László és gyerekei a TV2 stúdiójában szorítottak a Tények első adása alatt. A műsorvezetőnő a Borsnak mesélt benyomásairól, élményeiről.

“Mindig nagyon boldog vagyok, ha vannak olyanok, akiknek tetszik az a műsor, amiben közreműködöm, és nagyon elszomorít, ha csalódást okozok. Mindig, minden erőmmel arra törekszem, hogy a csalódottak közül minél több nézőt át tudjak csábítani az elégedettek táborába” – mondta a komoly fájdalmakkal küzdő Marsi Anikó, akit férje is elkísért a nagy debütálásra. “Ezt előre eldöntöttük. Ez nem volt kérdés. Az igazat megvallva, nem is nagyon tudtuk volna elképzelni, hogy ez másként legyen. Engem mindig megnyugtat, ha tudom, hogy ott van mellettem. De elárulok egy titkot: én a férjemet még soha nem láttam izgulni… Viszont hétfőn, azt hiszem, ő izgult jobban kettőnk közül” – mondta Marsi Anikó.

Marsi Anikó: nagyon elszomorít, hogy csalódást okozok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top