TV-sztárok

Palik László és a gyerekeik nélkül költözik haza Marsi Anikó

Marsi Anikó hét év után visszatér a képernyőre. A Tények miatt visszaköltözik Magyarországra. A férje, Palik László és két gyerekük azonban külföldön maradnak...

Hétfőn derült ki, hogy Marsi Anikó 7 év után visszatér, a Tényeket vezeti majd a TV2-n egykori kollégájával, Gönczi Gáborral. A műsorvezetőnő Palik Lászlót és a két fiát egyelőre külföldön hagyja – írja a Bors.

Marsi Anikó 1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem műsorvezető szakán, ugyanabban az évben indultak el Magyarországon a kereskedelmi tévék, ő pedig az RTL Klubnál kapott munkát, Batiz András, Holló Márta és Kolosi Péter oldalán. Munkahelyén ismerte meg Palik Lászlót, 2006-ban született meg első gyermekük, Vilmos, 2009-ben pedig Vince. Kisfiúk, Vilmos légzőszervi betegsége miatt egy időre Ausztráliába költöztek, de ezt követően nem tudni, hol éltek pontosan. Siófoki otthonukban csak ritkán bukkantak fel.

Palik László és a gyerekeik nélkül költözik haza Marsi Anikó

Marsi Anikó május 2-án újra kamerák elé ül, ám új munkahelye miatt családjának élete nem változik. “Most nem bonyolítjuk meg a család életét, iskolaidő van, úgyhogy Laci és a fiúk otthon maradnak” – mondta Marsi Anikó a lapnak, majd hozzátette: az otthonuk külföldön van, a nyarakat pedig általában családostul töltik itthon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top