TV-sztárok

Farm: Heni máris munkába áll

A Farm legutóbbi távozója, Heni a munkájáról és a szerelemről mesélt. Elmondta azt is, miért nem szeret munka közben ismerkedni.

A Farm legutóbbi párbaján Heni maradt alul Sanyával szemben, így neki kellett távoznia. Hétfőn a Blikk vendége volt, ahol az egyik olvasó megkérdezte tőle, mik a tervei a jövőre nézve. “Nem tudom, próbálkozom megszervezni a közeljövőt, távolabbi dolgokra egyelőre nem gondolok. Hétvégére már lesz csoportom, viszem a külföldieket bulizni” – válaszolta, tehát nem tétlenkedik, azonnal munkába áll.

Arról is mesélt, hogy bár a munkája kapcsán sok vonzó szingli férfivel találkozik, inkább kerüli ezt az ismerkedési formát, hiszen mégis csak az ügyfeleiről van szó. “Folyamatosan kapok ajánlatokat, egy csoportból hárman-négyen tuti megkörnyékeznek, de én nem férfiként nézek rájuk, hiszen ők az ügyfeleim. Persze volt, aki tetszett, de azt mondtam magamban: na, majd ha elutazik, és utána megkeres, akkor talán. Beszélgetésnél tovább nem jutottunk senkivel. Felajánlottam, hogy ha visszautazik Budapestre, akkor minden további nélkül benne vagyok, ő meg inkább azt szerette volna, ha én mennék ki hozzá. A férfiak rettenetesen kényelmesek, én pedig nem vagyok egy ribi, akit csak úgy házhoz hívnak” – jelentette ki Heni.

Farm: Heni máris munkába áll

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top