TV-sztárok

Kiteregette a szennyest Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi könyvében kendőzetlenül mesél arról, mi folyt a börtönben. A zenész azt állítja, pénzzel is lehúzták a rácsok mögött – írja a Blikk.

A rajtaütése éjszakájáról is valló Lagzi Lajcsi könyvében mindent kipakol, többek között arról is, mit tapasztalt a börtönben. Elmondása szerint alaposan lehúzzák a rabokat – írja a Blikk.

“Megkaptam az úgynevezett BVfont. Ez egy sima mobiltelefon, a legegyszerűbb kivitel, teljesen lebutítva…Te annyit telefonálhatsz, ami a letéti számládon van, percenként 128 forintot vonnak le. Ez szerintem elképesztő kiszúrás a bentiekkel, ha ezek az emberek 10 percet beszélnek a családjukkal, ami ugye engedélyezve van” – írja könyvében a hazugságvizsgálóval kihallgatott Lagzi Lajcsi, aki szerint nemcsak az éterben, a a börtönben lévő kis boltban is húzósak voltak az árak. “A kínálat nem túl nagy, és nem is első osztályú, az árak mégis vetekednek egy rózsadombi Delicates áraival” – meséli Lagzi Lajcsi.

Kiteregette a szennyest Lagzi Lajcsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top