TV-sztárok

Havas Henrik keményen beszólt Sebestyén Balázsnak

Sebestyén Balázsék reggeli műsorukban magyar hírességeken köszörülték a nyelvüket. A poénokból Havas Henriket sem hagyták ki, aki keményen kifejtette véleményét Sebestyén Balázsról – írja a Bors.

Sebestyén Balázs és kollégái ezúttal magyar hírességeken élcelődtek, a poénokból nem maradt ki Lakatos Márk, Vujity Tvrtko és Havas Henrik sem, aki keményen kifejtette véleményét – írja a Bors.

“Az ilyen típusú műsoroktól és Sebestyén Balázstól pontosan ez az elvárható szint. Jogilag ezt úgy mondják, hogy a őtőle elvárt magatartást tanúsítja. Lefordítva: az állatorvostól elvárható, hogy ne dögöljön meg a ló, tőlem, hogy tudjam a különbséget tulajdon és birtok között, Sebestyén Balázstól pedig az az elvárható, hogy gusztustalan legyen. Egyébként személy szerint engem az ilyen típusú ízléstelenség nem érdekel, sosem hallgatom” – mondta a Gönczi Gábornak is beszóló Havas Henrik.

Havas Henrik keményen beszólt Sebestyén Balázsnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top