TV-sztárok

Varga Izabella modellnek állt

Elképesztően néz ki Varga Izabella, aki csodás alakjával már a kifutót is meghódította, még Görög Zitát is maga mögé utasította.

 

Legalábbis egy fotó erejéig, hiszen ketten álltak színpadra az egyik divatmárka show-ján, ahol Varga Izabella állítólag kedvenc kollekcióját viselte.

Varga Izabella egyébként terhessége miatt kezdett korábban diétázni, ennek köszönhető elképesztően szexi alakja. Korábban elmondta, neki nem esett nehezére bevállalni, hogy lemond néhány szénhidráttal telített ételről.

“Minden a terhességi cukorbetegséggel indult. Amíg a második kislányom, Sára a pocakomban volt, csak szigorú szabályok szerint étkezhettem. Nem termelt elég inzulint a szervezetem, és hogy ez ne legyen veszélyes a babára, be kellett tartani az orvosok által előírt drasztikus diétát. Ha újra elengedném magam, az a szervezetemnek és az önbecsülésemnek sem tenne jót” – mondta korábban a Story magazinnak a Star Wars-premieren is tündöklő Varga Iza.

 

 

 

Varga Iza a Fashion Days sajtóreggelin ???????????? #fashiondays #fashion #kiosk #vargaiza #vintage #vintagestyle #trend

vinatgeonline (@vintage.online) által közzétett fénykép,

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top