TV-sztárok

Most újra beleszeretsz Robert Downey Jr.-ba

Az Amerika Kapitány legújabb részének premierjén mindenki odáig volt Robert Downey Jr.-ért. A színész mostanában nem csak az új külsejével hódít.

Robert Downey Jr. feleségét irigyelte a legtöbb nő, amikor a pár kéz a kézben bevonult a színész legújabb filmjének Los Angeles-i bemutatójára. A szokatlanul jól fésült Downey most még inkább felkeltette a rajongói figyelmét, akiről nehezen tudták eldönteni, mitől néz ki évekkel fiatalabbnak.

Most újra beleszeretsz Robert Downey Jr-ba

“Talán őt is utolérte a kapuzárási pánik, és plasztikai sebész segített rajta” – tippelték egyesek, miközben sokak szerint egyszerűen csak az, hogy szakáll helyett jól fazonírozott borostája volt. Ráadásul nem úgy tűnt, mintha el akarta volna tüntetni a ráncait. “Tudják, kiérdemeltem mindet. Éppen olyan az arcom, amilyen életem volt, minden rá van írva. Most a boldogság.”

Most újra beleszeretsz Robert Downey Jr-ba

A színész és Susan Downey augusztusban ünneplik a 11. házassági évfordulójukat, és az 51 éves Robert Downe Jr. szerint a kapcsolatuk jobb nem is lehetne. “Tökéletes feleségem van, nála jobb társat nem tudnék elképzelni sem. Büszke vagyok arra, hogy engem választott” – mondta a színész.

Most újra beleszeretsz Robert Downey Jr-ba

Hogy mi az igazság arról, hogy a sztár megműttette magát, csak annyit fűznénk hozzá: bármennyire hihetetlen, hogy a boldogság fiatalította meg, a jelek szerint tényleg így van. Az elmúlt éveket összehasonlítva nem látszik semmilyen plasztikai beavatkozás rajta.

Robert Downey Jr. Reese Witherspoon születésnapján is simára borotváltan jelent meg, és akkor is azt gondolták, hogy botoxoltatott. Pedig csak ennyit számít a szakáll.

Most újra beleszeretsz Robert Downey Jr-ba

Egyébként pedig nem a külseje az egyetlen, ami miatt az utóbbi időben újra bele tudtak szeretni a rajongói is Robert Downey Jr.-ba, hanem a jótékonysági reklámja miatt is. A nyusziként ugráló sztár legcukibb pillanata, amikor a gyerekével mókázik a végén. Igaz, a cél nemes és komoly, de a színész szerint a saját alapítványának tükröznie kell az ő személyiségét is. Ezzel a reklámmal sikerült is mindezt megvalósítani:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top