TV-sztárok

Charlie Sheen bérgyilkost fogadott, nyomozás indult

Volt menyasszonya feljelentette Charlie Sheent, mivel a férfi korábban bérgyilkost fogadott fel, hogy megölje őt. A nyomozás megkezdődött.

Ezt már a Los Angeles i rendőrség is megerősítette, sőt az ügy több szálon is elindult. A RadarOnline és a National Enquirer kiadója birtokában van az ügy szempontjából döntő bizonyítéknak, ezért a hatóságok most bekérték tőlük a hangfelvételeket.

Rossi annak idején gyereket tervezett a színésszel
Rossi annak idején gyereket tervezett a színésszel

A feltételezés szerint Charlie Sheen bérgyilkost fogadott, hogy egykori menyasszonyát, Brett Rossit megölesse, mivel a nő kiborult, amikor megtudta: a színész nem mondta el neki, hogy HIV-fertőzött, miközben ők együtt voltak.

Charlie Sheen bérgyilkost fogadott, nyomozás indult

A hangfelvétel szerint Rossi számon kéri a beteg Sheent, hogy miért nem mondta el neki, hogy beteg, mire a színész rávágta: “Azért mert ez nem a te ki….ott dolgod.”

Az újság információi szerint Charlie Sheen attól való félelmében, hogy lebuktatja őt az exe, a sztár felhívott valakit: “Ezt a szardarabot ki….ul el kell földelni. 20 rongyot adnék, ha bevernék a fejét.”

Charlie Sheen bérgyilkost fogadott, nyomozás indult

Charlie Sheen és ügyvédje arra hivatkoznak, hogy annak idején Rossi aláírt egy titoktartási szerződést, így az általa felsorakoztatott, a színész agresszív viselkedésére, hazugságaira és a  köztük zajló események beszámolóit a bíróság nem tekintheti bizonyítéknak.

“Az ügyfelemnek az első szexuális aktus előtt 10 ezer dollárt ígért Charlie Sheen, és egy nem hivatalos papírt íratott vele alá az együttlétről. Azt az esetet nem kívánjuk megvitatni, csak az ügyfelem ellen irányuló fenyegetést” magyarázta Rossi ügyvédje, aki szerint nevetséges azzal védekeznie a színésznek, hogy az exe nem beszélhet a köztük történtekről.

Charlie Sheen ellen egy másik eljárás is folyik, mivel volt felesége, Denise Richards szerint őt is halálosan megfenyegette, és a két közös gyereküket is terrorban tartotta agresszív viselkedésével és szóbeli fenyegetőzéseivel.

Charlie Sheen bérgyilkost fogadott, nyomozás indult

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top