TV-sztárok

TV2: Várkonyi tényleg megy, Andor Éva újra jön

Arról persze szó sincs, hogy a TV2-t hagyná el Várkonyi Andrea, csupán a Tények műsorvezetői székéből áll fel, Andor Éva pedig visszatér a csatornához.

A TV2-nél hatalmas átalakulások vannak, ami néhány ismert arcot is érint. Új műsorok, új házigazdák várják majd a nézőket, amelyről hivatalos közleményben tájékoztatott hétfőn a csatorna. Korábban ugyanis csak pedzegette a sajtó, hogy Várkonyi Andrea távozik, most már azonban biztosan így lesz, de csupán a Tényektől, ugyanis új műsort kap Azurák Csabával karöltve.

“A TV2 Csoport hír- és magazinműsorainak teljes megújítása történik, mely folyamat jelenleg is zajlik. A cél az, hogy a szervezeti és tartalmi átalakításokkal az infotainment műsorok még több nézőt ültessenek a képernyő elé és hogy a Tények visszaszerezze piacvezető pozícióját.
A változásokkal kapcsolatban több valótlanság is megjelent a sajtóban. Várkonyi Andrea nem tűnik el a képernyőről, 15 éve a TV2 egyik meghatározó arca, aki új szerepkörben mutatkozik be a nézőknek: a hamarosan visszatérő Napló házigazdájaként. Andor Éva, aki korábban 13 évig erősítette a hírműsorok szerkesztőségét, újra a TV2 csapatának tagja lesz, ahogy Szebeni István is, akit a Mokka műsorvezetőjeként láthatnak majd a TV2 nézői. Azurák Csaba, ahogy arról már korábban szó volt, egy vadonatúj közéleti, politikai háttérműsorra készül, ezért búcsúzik a Tényektől. A TV2 hírműsorában április 11-től Gönczi Gábor köszönti a nézőket.
A TV2 továbbá cáfolja azokat a híreket, melyek szerint több volt Napló-riportert és szerkesztőt felkeresett volna az újrainduló műsorral kapcsolatban. A tenyek.hu csupán önálló szerkesztőségként szűnik meg, ettől függetlenül a hírportálon a jövőben is a TV2 legfrissebb hírei várják az olvasókat” – írta közleményében a TV2.

TV2: Várkonyi tényleg megy, Andor Éva újra jön

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top