TV-sztárok

Fördős Zének ilyen a szanatórium

Már tényleg csak csomagolnia kell, és Fördős Zé egy időre visszavonul. Mindez pedig igazi kihívás lesz neki is.

Fördős Zé hamarosan a Farm műsorvezetőjeként jelentkezik majd be, amit a bemutatók alapján már nagyon várunk. Mutatjuk a kedvencünket:

Nádai Anikó és Fördős Zé együtt költöznek majd vidékre, és bár biztosan kihívás lesz ez a munka, a műsorvezető már felkészült az újfajta életmódra – legalábbis most így látja.

“A vidéki élet manapság igazi kincs, a nagyvárostól távol lenni, nem a mobilon és a neten lógni egyfolytában, visszavenni kicsit a tempóból, felére egy jó szanatóriummal” – kezdte Fördős Zé, aki azt mondja, a Farm rövid kis reklámfilmjein ő is nagyon jól szórakozott.

Érdemes egy pillantást vetni a gazda arcára. Vajon mit gondol Fördős Zé teljesítményéről?
Érdemes egy pillantást vetni a gazda arcára. Vajon mit gondol Fördős Zé teljesítményéről?

“A teaserek szereplői pont ezt az életérzést adják vissza. Olyan ez, mintha visszamennénk az időben, miközben ezek a hús-vér emberek ma is itt élnek közöttünk. Top kedvencem a bajuszos betyár, óriási forma, és biztos vagyok benne, hogy nemcsak a vasvilla használatához ért mesterien, de olyan pörköltet tudna összerittyenteni, hogy mindenki megnyalná a tíz ujját. Hogy a Farm lakói is ilyenek lesznek-e, március 21-én kiderül.”

Fördős Zének voltak elképzelései, kiket szeretne a Farmon látni, mert ahogy mondta: kellenek olyanok, akik értenek az ottani munkához, de a műsor mégiscsak a szórakoztatásra épül.

Az, hogy vajon csak a Farm versenyzőit vagy a műsorvezető Nádai Anikót is bevezetik a vidéki élet rejtelmeibe, egyelőre nem tudjuk. Mindenesetre az ígéret szerint a városi lányok most azt is megtanulhatják, mi az igazi kézimunka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top