TV-sztárok

Erdélyi Mónika sírva mesél az édesanyjáról

Erdélyi Mónikát inkább vidám és mosolygós nőként látjuk magunk előtt, mert nem kenyere a kesergés. Most viszont sírva mesélt az édesanyjáról.

Ezúttal sem azért kezdett bele a régi történetek felelevenítésébe, hogy sajnáltassa magát, sokkal inkább azért, hogy erőt adjon Fábián Anitának.

“Nekem is pontosan ugyanez zajlott le, munka, magánélet romokban” – kezdte Erdélyi Mónika a mondandóját, ami közben felelevenítette, hogy édesanyja egyedülálló anyaként gondoskodott róla, és viszonylag szerény anyagi körülmények között nőtt fel.

“Azt, hogy hogyan kell egy életet egyedül bonyolítani, gyereket nevelni és megadni annak a gyereknek a lehetőségekhez képest mindent, mert az én anyukám, az nem is ember, az egy szent” – amikor idáig jutott a mondatban, elsírta magát.

Erdélyi Mónika sírva mesél az édesanyjáról

Erdélyi Mónika Joshi Bharat mellett is megmutatta már érzékeny oldalát, de ilyen érzelmi kitörést még soha nem láttunk a műsorvezetőtől.

Erdélyi Mónika sírva mesél az édesanyjáról

“Amikor végül én is hasonló helyzetbe kerültem, mint ő, nem kellett ezt nekem már tanulni, mert hazaérkeztem. Ugyanez volt nekem gyerekkoromban” – mondta Mónika, aki a beszélgetőtársát is meghatotta.

A teljes jelenetet az Édes életben láthattad, de a videóra kattintva visszanézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top