TV-sztárok

Sarka Kata kutyája a medencében végezte

Sarka Kata egyik kutyája izgatottan rohant a gazdihoz, és harapdálni kezdte a nadrágját. Kiderült, hogy a másik, bajba jutott eb miatt jelzett.

A pár napja tökéletes hátsót mutató Sarka Katának ma közel sem indult olyan remekül a napja, mint szokott, mivel bajba került a kutyája.

Kora délelőtt a következőt posztolta a Facebookra:

“Ma reggel Tara és Milla kint játszottak a kertben, amíg én az emeleten készülődtem. Egyszer csak Milla jött hozzám, ugatott, harapdálta a nadrágomat, rendkívül izgatott volt! Azt hittem, hogy valaki bent van a házban, és ettől ijedt meg! Gyorsan leszaladtam, és akkor hallottam meg Tara sírását! Az udvaron beleesett a medencébe, ami tele van esővízzel! Nem tudott kimászni! Nem tudni mióta volt benne, de nagyon alacsony volt a hőmérséklete, kórházba kellett vinni!
Gondoljatok rá ti is kérlek ma sokat, hogy jobban legyen!”

Kata az alábbi képet is mellétette:

Tara - Fotó: via Facebook
Tara – Fotó: via Facebook

Még szerencse, hogy Milla jól van, és reméljük, hogy Tarával sincs különösebb baj. Ígérjük, hogy amint többet tudunk az eb állapotáról, beszámolunk róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top