TV-sztárok

Az ott Eva Longoria mellbimbója – te látod?

Ami a ruhákat illeti, Eva Longoria bevállalós, az biztos. Most éppen azt találgatja az internet népe, vajon valóban olyan áttetsző volt-e a vörös dressz, hogy még a színésznő mellbimbója is látszott?

Könnyű együtt dolgozni vele, mutatós és mindig jókedvű, nem csoda, ha az egyik kozmetikai cég is a kedvenc reklámarcának tartja Eva Longoriát. Éppen ezért a színésznő a Red Obsession parti egyik sztárja volt, és ismét adott okot arra, hogy róla beszéljenek. A vörös ruhájáról ugyanis nehéz eldönteni, mennyit is mutat Longoria testéből.

Az ott Eva Longoria mellbimbója - te látod?

A ruha ugyanis furcsán áttetsző és egyes képeket elnézve a mellbimbója is látszik a sztárnak.

Az ott Eva Longoria mellbimbója - te látod?

Vagy éppenséggel nem, mert nekünk azért nagyon gyanús, hogy a többi képen nem látszik ez a sötétebb folt a ruháján. A 40 éves Eva Longoria nem először viselne ilyen bevállalós darabot, sokszor csípőig kivágott ruhákat választ a vörös szőnyeges eseményekre. “Nem hiszem, hogy bármit is szégyellnem kellene. Így érzem magam jól a bőrömben.” 

Az ott Eva Longoria mellbimbója - te látod?

A nemrég eljegyzett Eva Longoria korábban mesélt arról is, hogy a vőlegénye, Jose Antonio Baston éppen azt szereti benne, hogy nincsenek ilyen jellegű gátlásai. “Fontos, hogy egy nő elégedett legyen a testével, ha magamnak megfelelek, akkor várhatom el azt, hogy más is elfogadjon olyannak, amilyen vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top